Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstopping Antwerpen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Antwerpen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ANTWERPEN

WC verstopt Antwerpen?

WC verstopt Antwerpen? Een wc verstopping, het kan iedereen overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere manieren waarop je een wc kan ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever door een ervaren rioolexpert doen? Bel dan gratis naar 0031 85 019 21 20 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

We raden je aan de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Je weet nu zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstopping Antwerpen Logo
Loodgieter ontstoppen Antwerpen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. In veel gevallen wordt de verstopping veroorzaakt door een vastzittend object in de leidingen.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstopping Antwerpen op 0031 85 019 21 20.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0031 85 019 21 20. Binnen een uur staan we, gegarandeerd, voor je deur.

Ontstoppen afvoer Antwerpen
Ontstoppingsdienst Antwerpen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Zit de verstopping in de leidingen? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan kan wasmiddel een goedwerkende methode zijn. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstopping Antwerpen om jouw klus te bespreken 0031 85 019 21 20.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Probeer de wc dan te ontstoppen met een ouderwetse ontstopper.

Hoe werkt dit? Maak voor je begint de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstopping Antwerpen Leiding
WC verstopt Antwerpen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je aan de slag gaat met een ontstoppingsveer, wees dan erg voorzichtig. Schade aan de leidingen kan namelijk het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Heb je te maken met een dringende verstopping? Dan kun je contact opnemen met de spoedservice van Ontstopping Antwerpen om jouw klus te bespreken 0031 85 019 21 20.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet is helaas niet altijd even makkelijk. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstopping Antwerpen er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze ontstoppers werken op een unieke wijze om het probleem direct aan te pakken. Daarnaast helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Heb je nog steeds problemen met de wc? Twijfel dan niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0031 85 019 21 20 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Antwerpen

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-antwerpen

WC verstopt

WC verstopt Antwerpen

Heb je te maken met een verstopping in de wc? En woon je in Antwerpen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstopping Antwerpen. Wij helpen je graag. Maak snel een afspraak!

loodgieter-antwerpen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Antwerpen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-antwerpen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Antwerpen

Woon jij in Antwerpen en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-antwerpen-verstopping

Riool verstopt

Heb je te maken met een rioolverstopping? En woon je in de omgeving van Antwerpen? Neem dan snel contact op met Ontstopping Antwerpen. Vaak kan je dezelfde dag nog geholpen worden.

Loodgieter Antwerpen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Antwerpen en omstreken? Neem dan gratis contact op via Ontstopping Antwerpen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0031 85 019 21 20

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Antwerpen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Antwerpen