Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstopping Antwerpen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Antwerpen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ANTWERPEN

Riool ontstoppen Antwerpen?

Riool ontstoppen Antwerpen? In veel gevallen kan je een verstopping het snelst oplossen, door het probleem direct aan te pakken. Op deze manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Alleen kan het oplossen van een verstopping in sommige gevallen nog wel eens verwarrend zijn. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

Wij beantwoorden je vragen graag. Onze ontstoppers staan voor je klaar! Bel vrijblijvend met 0031 85 019 21 20 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Antwerpen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je aan de slag gaat met een verstopping, moet je beginnen bij de vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen

Het is mogelijk dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water niet goed kan weglopen uit de gootsteen. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Antwerpen in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de oorsprong van de rioolverstopping te vinden, raden we je aan alle aansluitingen goed door te spoelen. Dit kun je doen door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0031 85 019 21 20 om de situatie te bespreken.

Ontstopping Antwerpen Logo
Loodgieter ontstoppen Antwerpen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een zeer krachtige manier voor het ontstoppen van een riool. Wel komt er hierbij een aantal risico’s kijken. Daarom raden we je aan eerst andere methodes uit te proberen. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Geeft dit geen effect? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Antwerpen op 0031 85 019 21 20.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Wanneer verstoppingen ontstaan zijn door een prop restafval, raden wij het gebruik van een ontstoppingsveer zeker aan. Deze flexibele veer is eenvoudig in de afvoer te drukken. Spoel vervolgens de afvoerbuis goed door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we volledig. Wij zijn te bereiken op 0031 85 019 21 20.

Ontstoppen afvoer Antwerpen
Ontstoppingsdienst Antwerpen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een ontstopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De ontstopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de ontstopper en druk deze vervolgens tegen de afvoerwand. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is, en dat er geen lucht meer bij kan. Nadat de ontstopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de ontstopper. Om het afval echt goed los te maken is het vaak nodig om meerdere keren te ‘ploppen’.

Heb je het riool succesvol weten te ontstoppen? Spoel de afvoer daarna dan goed door met water. Ook hier raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Heb jij extra hulp of advies nodig? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0031 85 019 21 20.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker genoemd als onderdeel van een ontstoppingsmethode. Soda is hier voornamelijk genoemd als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer. Laat dit een aantal minuten intrekken. Spoel de afvoer vervolgens door met kokend water. Voor een optimaal resultaat raden we aan dit proces een aantal keer te herhalen.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen, die vaak verstopt raken door zeep of haren.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstopping Antwerpen op 0031 85 019 21 20.

Ontstopping Antwerpen Leiding
Riool ontstoppen Antwerpen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Super- en bouwmarkten bieden diverse ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen uitlopen tot beschadigingen binnenin de afvoer. Deze middelen kunnen namelijk chemicaliën bevatten, die een bijtende werking hebben op de binnenkant van de leidingen.

Daarnaast vervuil je hier ook nog eens onnodig het water wat terecht komt in het hoofdriool. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Riool Ontstoppen Antwerpen op 0031 85 019 21 20.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Is het ontstoppen nog niet gelukt? Neem dan contact op met onze ervaren loodgieters! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt. Wij kunnen alle verstoppingen verhelpen.

Woon je in de omgeving van Antwerpen? In veel gevallen staan we dezelfde dag nog bij je op de stoep. Bel daarom nu naar 0031 85 019 21 20.

Graven riool Antwerpen

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-antwerpen

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopping in de wc? En woon je in Antwerpen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstopping Antwerpen. Wij helpen je graag. Maak snel een afspraak!

loodgieter-antwerpen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Antwerpen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-antwerpen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Antwerpen

Woon jij in Antwerpen en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-antwerpen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Antwerpen

Heb je te maken met een rioolverstopping? En woon je in de omgeving van Antwerpen? Neem dan snel contact op met Ontstopping Antwerpen. Vaak kan je dezelfde dag nog geholpen worden.

Loodgieter Antwerpen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Antwerpen en omstreken? Neem dan gratis contact op via Ontstopping Antwerpen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Antwerpen

De ontstoppers van Ontstopping Antwerpen helpen je graag. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Samen met jou gaan we opzoek naar de oplossing voor jouw verstopping. Je kunt ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0031 85 019 21 20.

Verstopping Antwerpen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstopping Antwerpen!

Riool Antwerpen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Antwerpen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstopping Antwerpen. Bedankt voor de snelle en vakkundige service!

Carrefour Antwerpen

Bij ons heeft Ontstoppen Antwerpen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

RVC Hoboken

Altijd goede en snelle service bij Ontstopping Antwerpen.

Brandweer Zone Antwerpen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0031 85 019 21 20

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Antwerpen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Antwerpen